Reflex integratie -
INPP MNRI® RMT

In de praktijk wordt gewerkt met reflex integratie van MNRI, INPP, RMT en building blocks van Movement based learning en dit op haptonomische wijze. Ik behandel Volwassenen en kinderen

 Lees verder

Haptonomie, Reflex Protocol Trauma, Stress, etc

Voor diverse uitdagingen kunnen Haptonomie en de Masgutova Methode protocollen worden ingezet. Deze duren een uur tot 2 uur.
Lees verder

Agenda en groeps trainingen

Groepstrainingen voor kinderen van 7-15 jaar en volwassenen op basis van ‘Rots en Water’ en Haptonomie zes wekelijkse lessen. Werkt en beklijft heel goed bij kinderen met adhd en ass. Rots en Water is inmiddels via onderzoek ‘Evidence based’, zie Trimbos Instituut.
Lees verder

Famile - Opvoed - Bedrijvenopstellingen

De familiedynamiek is complexer dan we denken en kinderen reageren niet alleen op de bovenlaag van dat wat we zien, maar vooral ook op onbewuste processen. Dat maakt ook dat we vaak met standaard opvoed technieken niet altijd daar uitkomen waar we willen: een prettig en ontspannen familieleven.
Lees verder

Training zelfvertrouwen -
Rots en Water

Rots & Water, een psychofysieke training voor jongens, meisjes en vrouwen, voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Rots & Water is een evidence based  Nederlands programma.
Lees verder

Leeroplossingen

Bij leerproblemen is het belangrijk uit te zoeken waardoor de leerproblemen worden veroorzaakt. Hier begint In-Sigt mee. Jarenlange ervaring als

Lees verder