Skip to main content
Reacties

Naar aanleiding van een avond voor ouders/volwassenen:

By July 20, 2018May 2nd, 2023No Comments

“Ik vond het heel goed om zelf eens echt te ervaren wat mijn dochter tijdens de training doet en hoort en leert. Ik heb na deze avond een aantal oefeningen met haar samen kunnen doen. De avond heeft mij heel veel meer begrip gegeven over het verband tussen het doel van de training – zelfvertrouwen bevorderen- en de oefeningen die worden gedaan. Emoties kunnen voelen in je lijf en op een goede manier kunnen uiten is hetgene dat getraind en geoefend wordt. Na deze avond heb ik het gevoel dat ik de dingen die ze bij je leert zelf ook kan ondersteunen, zodat ze er nog meer profijt van zal hebben. Bovendien was het ook voor mijzelf een hele prettige en leerzame avond. Mocht je trainingen voor meisjes en vrouwen gaan doen, ik houd me zeker aanbevolen.
Dank voor je goede werk!”