Skip to main content

En dan wordt er ineens na 2,5 maand stilzitten weer gewerkt in de praktijk in Almere. Het is heerlijk om mijn cliënten van groot naar klein weer te zien, te ontmoeten en te kunnen helpen middels reflex-integratie en dus de zo broodnodige aanraking. Even wennen in het begin, want een mondkapje weten we inmiddels allemaal is niet alleen oncharmant, zit niet lekker en geeft totaal je gezichtsuitdrukking niet weer. Toch gebruik ik hem als  mijn cliënt op de behandelbank ligt. Stukje extra voorzorgsmaatregel. Het valt me op hoe snel het went.

Naast de klanten die al kwamen heb ik ook ineens 5 nieuwe aanmeldingen in Almere. Vooralsnog werk ik alleen hier omdat ik een deel van de consulten in mijn prachtige tuin kan houden plus makkelijk een uur tussentijd kan plannen en dat voelt gezien de omstandigheden heel prettig. In de praktijk staat een ventilator en de deur naast de behandeltafel kan open, goed voor de ventilatie, waarvan we inmiddels weten dat dat nu wel een pré is.

Kortom een onverwachtse vliegende herstart. De vakantie van mijn man die nu zou beginnen kon gelukkig omgezet worden naar begin september opdat ik er gewoon deze hele zomer kan zijn voor degenen die reflex-integratie zo gemist en broodnodig hebben