Tarieven


Kort individueel Individuele particulieren kinderen en volwassen €72 p/u ALMERE 80 p/u Hilversum , Volwassen sessies duren 1 à 1,5 tot 2 uur ***
Kort schriftelijk verslag kleine verslagen va € 30 pas nadat de inhoud hiervan mondeling is besproken
Scholen/bedrijven 90 ex btw per uur

 

De praktijk verhuist naar Almere en blijft voor 2 dagen in de week in Hilversum. Het tarief voor Hilversum verandert van 72 naar 80. In Almere blijft het tarief 72 p/u btw vrijgesteld voor particulieren.

* Bij behandeling op locatie wordt er € 0,34 p/km en de helft van de reistijd excl. BTW in rekening gebracht
** een volwassensessie varieert tussen de 60 minuten tot 2uur altijd in overleg
*** avondtarief na 18.00 uur: opslag van 15 euro per sessie

Vergoeding Verzekeraars:

  • De consulten worden per februari 2018 door sommige ziektekosten verzekeringen vergoed in het aanvullende deel. Check of uw verzekering aangesloten leden van de BATC vergoed.
  • Indien het kind via CIZ of BJZ recht heeft op geïndiceerde zorg, kunnen de consulten mogelijk onder de PGB worden vergoed. Onderzoek dit wel van te voren
  • Er zijn een aantal Zorgverzekeraars die de Rots en Water training wel geheel òf gedeeltelijk vergoeden. Het is dus zinvol dit vooraf bij uw Zorgverzekeraar te checken. De Rots en Water training valt bij deze verzekeringen dan onder “Overige psychologische zorg” vaak in een aanvullend pakket (tweedelijns zorg, een vergoeding waar ook de Kanjertraining onder valt)

Afspraken die binnen 24 uur van te voren worden afgezegd worden geheel in rekening gebracht