Skip to main content

Vandaag 15 april 2019 is In-Sigt 8 jaar. Wat begon met Rots en Water groepjes aan huis is nu een volle praktijk waarin ik door middel van alle kennis en kunde die ik de afgelopen 20 jaar vergaarde naast kinderen ook veel volwassenen behandel met burnout en depressie. Waarin ik ouderen weer help om hun evenwicht te hervinden en weer rechtop te lopen, waar ik nog steeds veel kinderen help lekkerder in hun te zitten thuis en/of op school. Waar ik Rots en Water groepjes heb en op scholen Rots en Water lessen geef. Ik heb fijne collega’s door het land heen en volg op zeer regelmatige basis opleidingen en bijscholingen. De methodes die in de praktijk gebruikt worden zijn slechts een middel om het doel: ‘Lekker in je vel zitten’ te behalen.
De stap om fulltime voor de praktijk te gaan heeft zeer goed uitgepakt. Alle cliënten die de deur naar mijn praktijk wisten en weten te vinden wil ik hiervoor vanuit mijn hart bedanken! Wat een mooie reizen mag ik met jullie vanaf de zijlijn maken 💙
En nu dan de blik naar de toekomst, een toekomst waarin de praktijk gaat verhuizen, waarnaartoe is nu nog onduidelijk. Vol vertrouwen gaan we de toekomst in. Of deze boot daar daadwerkelijk een rol in gaat spelen weten we nog niet: het zou zo maar kunnen……..